Martinsen er en av skandinavias største importører av artikler til møbel- og interiørbransjen. Vår virksomhet er bygget på godt kremmerskap, besluttsomhet, nese for trender, stilarter og design – foruten god logistikk og stor lagerkapasitet. Som handelspartner er vi opptatt av å kunne se nye muligheter og alltid yte maksimal service til våre kunder.

Relasjoner bygges og bevares når begge parter er fornøyd. Vi vil aldri fire på kravene til profesjonalitet i alle ledd – hele tiden. Vi i Martinsen har stor respekt for våre kunders erfaringer og kompetanse innen butikkvirksomhet – denne ekspertisen er for oss en ledesnor for å kunne tilby varer til riktig pris og kvalitet. Varer som skal gi begeistring i de tusen hjem.

Fra et stort nettverk av ulike leverandører bygger vi opp et bredt varesortiment som består av over 8000 ulike artikler. Av disse blir ca 50 % byttet ut årlig for å sikre at våre kunder finner nye og spennende aktualiteter. Martinsen har etablert egne innkjøpskontorer i våre produksjonsland for å ivareta våre strenge krav til leveringssikkerhet, produktkvalitet, og etisk handel.

 

Vi har et klart mål for vår virksomhet

Martinsen skal tilby kundene et komplett møbel- og interiørkonsept basert på produktutvikling, konkurransedyktige priser og kostnadseffektiv logistikk. Vi skal være en ledende aktør på vårt felt.

Martinsen er en del av Dalema-gruppen, som også er eier av House of Yarn og Mr. Plant i Sverige. Martinsen og Mr. Plant har felles showrom i Tidaholm, Sverige.